Nytårsmenu

Se anretningsvideo

Se anretningsvejledning

Starter

Slagter appetizer

Start godt ud med en lækker tredelt slagter appetizer. Nyd slagterens snackpølser, som fungerer som en hurtig og smagfuld snack, lavet med kærlighed. Dernæst følger en lækker coppa på en bund af syltede grønne tomater og blinis med cremet kyllingesalat. En smagfuld start på en fantastisk aften.  

Forret

Paupiette af Vesterhavs fisk i skummende basilikumssauce med semi-dried tomater, brøndkarse og kuvertbrød

Aftenens forret byder på en elegant paupiette af frisk Vesterhavsfisk i en skøn og skummende basilikumssauce, det let løfter retten og tilføjer en frisk og aromatisk dybde. Forretten toppes med semi-dried tomater og frisk brøndkarse. Hertil stenovnsbagt kuvertbrød.

Hovedret

Oksemørbrad med sherry sauce – slow cook nakkefilet i bacon crust, asparges broccolini med pariser karotter og syltede løg- pomme Annette

Til hovedret har vi sammensat en menu, hvor klassisk elegance møder rustik velsmag. Sæt tænderne i slagterens møre rosa stegte oksemørbrad, der omsluttes af en fyldig og afrundet sherrysauce. Ved siden af en saftig og langtidsstegt nakkefilet, drysset med en sprød og saltet baconcrust, der giver kant og karakter. Hertil serveres asparges broccolini og smørmøre pariser karotter, i selskab med syltede løg, og en klassisk fransk Pommes Annette.

Dessert

Is tapas

Menuen på årets sidste aften skal fuldendes med en dessert, der sætter et festligt punktum for en pragtfuld menu. Derfor afsluttes menuen med tre små og delikate fristelser. Nyd en sprød mini kakao vaffel som gemmer på en fyldig cremet chokoladeoplevelse inspireret af den klassiske Ferrero Rocher. Herefter følger en elegant macaron med blød saltet karamel, og sidst en frisk og eksotisk kokosvaffel fyldt med syrlig passion og havtorn.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomReturn to Shop