Om RønhaveSlagteren

RønhaveSlagteren åbnede i 2013 og har fra start arbejdet ud fra nøgleordene kvalitet og god service. Derfor vil man også mærke den gode stemning der altid er, når man træder ind i butikken. Vi ønsker at give alle vores kunder en god oplevelse hvér gang.

Af samme grund vil der også altid være professionelt personale bag disken, der ved, hvad de taler om. Vi rådgiver gerne omkring tilberedning og hjælper altid med gode forslag.

 

I butikken vil du opleve, at vi arbejder i åbne lokaler, og vi har desuden valgt at sætte skærebordet ud i butikken, så du kan følge med og se, hvad vi laver, når vi skærer kødet ud.

 

Vi er stolte af slagterfaget og går meget op i det gode håndværk og de gamle traditioner. Derfor laver vi alle vores røgvarer, pølser og pålæg i vores pølsemageri, hvor det får den tid og opmærksomhed, der skal til for at få et godt produkt. 

 

Vi har kun dansk kvalitetskød hvad enten det er okse- eller svinekød, kylling eller lam. Derudover har vi altid et bredt udvalg af hjemmelavede færdigretter.

 

Vi laver også mad ud af huset i form af helstegt pattegris med tilbehør, buffet, tapas, pølsebord og supper. Om sommeren kan vi tilbyde en lækker grill-selv-menu, hvor vi sørger for både tilbehør og kød. Hen i efteråret sammensætter vi hvert år en julefrokostmenu.