Om RønhaveSlagteren

RønhaveSlagteren åbnede i 2013 og har fra start arbejdet ud fra nøgleordene kvalitet og god service. Derfor vil man også mærke den gode stemning der altid er, når man træder ind i butikken. Vi ønsker at give alle vores kunder en god oplevelse hver gang. Derfor vil der også altid være professionelt personale bag disken i form af slagtermesteren selv, vores svend eller lærling. Vi rådgiver gerne omkring tilberedning og hjælper altid med gode forslag.

I butikken vil du opleve, at vi arbejder i åbne lokaler, og vi har desuden valgt at sætte skærebordet ud i butikken, så du kan følge med og se, hvad vi laver, når vi skærer kødet ud.

Vi har kun dansk kvalitetskød hvad enten det er okse- eller svinekød, kylling eller lam. Derudover har vi altid et bredt udvalg af hjemmelavede færdigretter og pålæg. Vi leder desuden hele tiden efter nye gode produkter, så vi altid har et godt udvalg af spændende varer fra små producenter.
 

Alt det gode og kun danske kød:

Vores svinekød:
Vores svinekød får vi fra Svendborg Slagtehus på Fyn. For at bevare kødets saft og kraft, bliver grisene på slagtehuset ikke nedkølet i frysetunnel men køles langsomt ned på krog og modnes derved naturligt. Det giver kødet et mørkere udseende og en intens og fyldig smag. Grisene kommer fra udvalgte leverandører i Svendborgs nærområde, hvilket sikrer kort transportid til slagteriet.

Vores oksekød:
Køerne går så meget ude i den friske luft som muligt. Dette gælder både forår, sommer og efterår. I vinterperioden går køerne primært i dybstrøelse i løsdriftsstalde. Det er med til at udvikle deres muskler, hvilket kan ses og mærkes på kødets fylde og fedtmarmorering. Kødet kan variere i farve og smag, alt efter hvilket foder det enkelte dyr har haft adgang til, og hvad det har foretrukket at spise.

Vores Lammekød:
Alt vores lammekød køber vi ved Åse Svendsen også kendt som Hedelam. Lammene er mellem 100-120 dage gamle, når de bliver slagtet. Det sker i Højer ved Mogens, hvorefter de hele dyr bliver leveret hos os til modning og opskæring.

I kan altid kigge ind af vores vindue til kølerummet, og se til vores kød som hænger og krogmodner. Det gør vi, da der sker en naturlig fordampning af kødets væske, som gør kødet mere mørt og velsmagende. Alt vores kød er dansk, og med de gode producenter vi har, fortjener det at bliver behandlet på den bedste måde.