Om os

RønhaveSlagteren

En skør idé opstod i januar 2013, hvor Sune, bare 23 år gammel, synes det kunne være spændende at lave et lille udsalgssted. Egentlig mest for de lokale og for turisterne der overnattede i Rønhaves ferielejligheder. Det lille udsalgssted skulle bestå af lidt kød, pølser (som dengang blev produceret i hans fars pølsemageri lidt uden for Tinglev) og et mindre udvalg af specialvarer. I maj registrerede Sune virksomheden, og i juli åbnede den lille biks ude i gangen foran vores nuværende butik.

Meget har ændret sig siden og i dag holder vi til på den anden side af væggen og har skabt os en slagterbutik med fersk kød, pølser, pålæg og røgvarer fra eget pølsemageri, færdigretter og mad ud af huset. RønhaveSlagteren er resultatet af en stor passion for kød og gode råvarer generelt, en dyb respekt for det gamle håndværk og en kæmpe interesse for god kundekontakt. Vi ved, at kvaliteten af råvarerne er essentiel for et godt resultat, men for Sune har det altid været naturligt, at med et køb følger en god behandling - en rar oplevelse som kunden husker. Vi vil have tid til vores kunder, fordi det er dem, vi lever af. Folk kender os for den gode stemning, der er i butikken, og vi har altid professionelt og kompetent personale bag disken, der gerne vejleder og giver gode tips til tilberedningen. Vi arbejder i åbne lokaler, fordi ærlighed er vigtigt for os, og fordi nysgerrighed for gode råvarer gør det hele meget sjovere - ikke mindste for vores kunder.

Vi oplever, at dagens måltider ofte bliver nedprioriteret i en travl og hektisk hverdag. Det bliver nok svært helt at undgå i dagens Danmark. Men et hurtigt måltid bliver så meget bedre, hvis det bare er lavet af gode råvarer - og lige netop dét, vil vi gerne slå et slag for.

 

Kød og kvalitet

Kød er ikke bare kød, og der er stor forskel på kvaliteten. Det er først og fremmest vigtigt for os, at alt vores kød er dansk. Det betyder nemlig en høj standard for både kvalitet og fødevaresikkerhed. Vi har udvalgt nogle producenter og leverandører, som vi synes leverer mørt og smagfuldt kød. Derudover er den korte transport både mht. dyrevelfærd og miljø en stor tilfredsstillelse for os. I disken vil du finde mange forskellige udskæringer, men kan du ikke lige se det, du skal bruge, så sig endelig til, så vi kan skære det til dig eller evt. finde et godt alternativ.

 

Pålæg og pølser

Vi er stolte af slagterfaget og går meget op i det gode håndværk og de gamle traditioner. Vi laver alle vores røgvarer, pølser og pålæg i vores pølsemageri, hvor det får den tid og opmærksomhed, det kræver. Det er vigtigt for os, at vi har fuld kontrol over det indhold, der er i vores produkter. På den måde undgår vi også en masse unødvendige tilsætningsstoffer. Det giver tryghed for vores kunder, men bestemt også for os selv. Vi bestræber os på altid at have et bredt udvalg af lækre og friske varer, som varierer efter årstid. Ligesom vi hele tiden forsøger at udvikle vores sortiment. For os er det vigtigt at udviklingen aldrig står stille, og at der altid er noget for enhver smag.

 

Færdigretter

Udover kød og pølser vil du i butikken også finde et udvalg af vores færdigretter, som er lavet fra bunden af ordentlige råvarer. Vi tilføjer jævnligt nye retter til listen, og udvalget varierer fra dag til dag, så kom ind i butikken, og se hvad vi kan tilbyde lige netop i dag.

 

Mad ud af huset

Vi laver også mad ud af huset i form af den populære tapas, pølsebord og smørrebrød - alt sammen med pålæg fra vores eget pølsemageri. Vi laver også forskellige supper. Derudover kan vi tilbyde en lækker grill-selv-menu i sommerhalvåret, en Mortensaftenmenu og hen i efteråret sammensætter vi hvert år en juleplatte og en julefrokost. Se meget mere om, hvad vi kan tilbyde her på siden.

 

Tak

Sidst men ikke mindst skal der lyde en stor og ydmyg TAK til alle vores kunder, som handler i butikken og har gjort den lille skøre idé til vores levevej.

 

Sune og Annette

RønhaveSlagteren