Alt det gode og kun danske kød

Vores svinekød:

Vores svinekød får vi fra Svendborg Slagtehus på Fyn. For at bevare kødets saft og kraft, bliver grisene på slagtehuset ikke nedkølet i frysetunnel men køles langsomt ned på krog og modnes derved naturligt. Det giver kødet et mørkere udseende og en intens og fyldig smag. Grisene kommer fra udvalgte leverandører i Svendborgs nærområde, hvilket sikrer kort transporttid til slagteriget.

 

Vores oksekød:

Køerne går så meget ude i den friske luft som muligt. Dette gælder både forår, sommer og efterår. I vinterperioden går køerne primært i dybstrøelse i løsdriftsstalde. Det er med til at udvikle deres muskler, hvilket kan ses og mærkes på kødets fylde og fedtmarmorering. Kødet kan variere i farve og smag, alt efter hvilket foder det enkelte dyr har haft adgang til, og hvad det har foretrukket at spise.

 

Vores lammekød:

Alt vores lammekød køber vi ved Åse Svendsen også kendt som Hedelam. Lammene er mellem 100-120 dage gamle, når de bliver slagtet. Det sker i Højer ved Mogens, hvorefter de hele dyr bliver leveret hos os til modning og opskæring. 

 

Vores kylling:

Kyllingerne får vi fra et lokalt landbrug nær Aabenraa. 

 

I kan altid kigge ind af vores vindue til kølerummet, og se til vores kød som hænger og krogmodner. Det gør vi, da der sker en naturlig fordampning af kødets væske, og det bliver dermed mere mørt og velsmagende. Alt vores kød er dansk, og med de gode producenter vi har, fortjener det at blive behandlet på den bedste måde.