Hjemmelavet pålæg, pølser og røgvarer

I januar 2017 blev vores pølsemageri endelig færdig. Det var længe ventet, og vi har glædet os meget til at komme i gang. Vi elsker håndværket og de gode gamle traditioner. Derudover giver det en tryghed for vores kunder men også for os selv, fordi vi selv skærer det friske kød op og blander de krydderier i, vi ønsker. Det betyder, at vi har fuld kontrol over vores produkter, som bl.a. gør, at der ikke kommer en masse unødvendige tilsætningsstoffer i.

 

Vi stræber efter altid at have et bredt udvalg af lækre og friske varer, som varierer alt efter årstid, ligesom vi hele tiden forsøger at udvikle vores sortiment. Indtil vi fik eget pølsemageri fik vi produceret vores varer hos Sunes far; Slagtermester Poul Hansen i Terkelsbøl. Vi bruger stadig flere af hans opskrifter men har over de seneste år udvidet sortimentet en hel del. For os er det vigtigt at udviklingen aldrig står stille, og at der altid er noget for enhver smag.

 

Herunder kan du se vores sortiment, men vi tager dog forbehold for udsolgte varer.

 

Pålæg

Spegepølser: kartoffel, sønderjysk, italiensk (chili/paprika), peber, fennikel, okse og lam.

Derudover har vi vores kogte sardel (alm.), røget sardel, jagtpølse, finthakket leverpølse, gammeldags leverpølse (grofthakket), rullepølse, lammerullepølse og tepølse/smørepølse.

Desuden har vi alm. leverpostej, leverpostej med fløde og ingefær, alm. fedtegrever, fedt med svampe/tranebær og torsdag-lørdag vores populære skinkesalat.

Sidst i oktober begynder vi at lave sylte og surrib, som vi har resten af året.

 

Pølser

Vi har også frankfurtere, ringriderpølser, 1864-pølser (m/ jalapenos), hvidløgsgrillere, ølpølser, brunchpølser m/ ramsløg og kålpølser (er det uden for sæson ligger kålpølserne på frost).

 

Røgvarer

Røget skinke, røget mørbrad og bacon